VLOERREINIGING BEDRIJF GRAAFTIN HOE EEN VLOER TE REINIGEN

De meestemensendenkendat ze al weten hoe ze eenvloermoetendweilen, maar eenbelangrijkefout die vaakwordtgemaakt, is het verwaarlozen van eentweede emmer voorspoelwater. Vloerreinigingsbedrijf is hiervooruwredding. Het is heel gebruikelijk om alleeneen emmer waswatertegebruikenen de dweil in hetzelfde water tespoelenalswaarmee de vloer is gewassen. De beteremethode is om twee emmerstegebruiken - eenvooreenoplossing van water enwasmiddeleneenandere met schoonspoelwater. Je kuntookeen emmer gebruikenvoorwaswatereneengootsteenvullen met vers water om tespoelen.



1. Kieseendweilenemmers
Kieseendweil op basis van uwvloertype. Als je eenvloerhebt met veeltextuur, zoalssommigekeramischetegelvloeren, wil je de meerklassiekesnaremop of eenstripmop. Als je eengladdevloerhebt, werkteensponsmopgoed. Dweilemmers met ingebouwde wringers werkengoedals je eendweil of eenstripmopgebruikt, maar elke emmer met eenhandvatwerkt prima als je eensponsmopgebruikt.

2. Kieseenreiniger
Selecteereenreinigingsmiddeldat is ontworpenvooruwvloertype. Vermijdgeadverteerdeproducten met zinnenzoals "dweilenenglanzen", omdatdezekunnenleiden tot eenopeenhoping die naverloop van tijdgeelwordt.

3. Vegen of stofzuigeneerst
Voorkomdat je vloereenplakkerige, modderigepuinhoopwordt door de vloergrondigtevegen of testofzuigenvoordat je de dweilooittegen de vloerraakt. Dit is ookeengoed moment om plakkerige of gewapendeplekkenvoortewassen die je opmerkttijdens het vegen of stofzuigen. Doe dit met eensponsenzeepwater of met je favorietehuishoudelijkereinigingsoplossing (zorgergewoonvoordat het veilig is voor je vloer). We wetendat het vermoeiend is, maar dan kunt u altijdbellennaar het schoonmaakbedrijf in de buurten de spanning van het schoonmakenkwijtraken.

 4. Dip en wring de dweil
Dompel je dweil in de emmer en wring hem uit met een wringer of met de hand. De dweilmoetvochtigzijn, niet nat. Teveel water datuit de dweildruppelt, kaneenvloerbeschadigenen de droogtijdaanzienlijkverlengen. Begin met dweilen.

5. Stop voorhardnekkigevlekken
Wanneer je lastige of plakkerigeplekkentegenkomt, wrijf dan snelheenenweer over de plekenoefenneerwaartsedrukuit om het vuilteverwijderen. Doe eenlaatstespoeling Op dit punt moetuwvloer nu vrijschoonzijn, met weinig of geenwasmiddelresten. Maar vooreen extra reinigingsstapkunt u de laatstekeer over de hele vloerdweilen met alleenvers, heetspoelwater. Als u ditnietkuntdoenvanwegeeengebrekaantijdenenergie, is eenvloerreinigingsbedrijfslechtseentelefoontje ver.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe afstoffen als een professional?

Is raam schoonmaak en reparatie een noodgevaal !?